Haptotherapie Dukenburg
Lankforst & Meijhorst

Haptotherapie Dukenburg

Lankforst 27-51
6538 HA Nijmegen
Telefoon: 024-3449238
Meijhorst 10-03 D
6537 EE Nijmegen
Telefoon: 024-7440003

Info@fysiotherapielankforst.nl
www.haptotherapiedukenburg.nl

Haptotherapie Dukenburg werkt samen met Fysiotherapie Lankforst & Meijhorst.

Om het haptotherapeutische werk goed te kunnen blijven doen heb ik een aantal afspraken op papier gezet over de gang van zaken in mijn praktijk.

Kosten en vergoedingen

Een verwijzing van een arts of specialist is niet nodig. Gedurende de eerste haptotherapie sessie onderzoeken we de hulpvraag in relatie tot uw ontwikkeling en bespreken we of haptotherapie passend is. De frequentie en het aantal sessies is afhankelijk van de hulpvraag. Een sessie duurt ongeveer 45 minuten.

Haptotherapie € 82,00

Betaling

Ik ben als GZ-haptotherapeut aangesloten bij beroepsvereniging de VVH. Mogelijke vergoeding door de ziektekostenverzekering kunt u nazoeken op de website www.haptotherapeuten-vvh.nl onder het kopje "vergoedingenlijst haptotherapie". Bij twijfel kunt u het beste contact opnemen met uw eigen ziektekostenverzekering.

De betaling vindt plaats via automatische incasso. Deze zal plaatsvinden rond de 24ste volgend op maand van behandeling.

Bij verhindering

Alleen als een afspraak tenminste 24 uur van tevoren wordt afgezegd zal de gereserveerde tijd niet in rekening worden gebracht.